Proiect procuror Panait

Blogul unui procuror care n-a fost sa fie.

Cum ne citesc angajatii MJ-ului

Posted by procurorpanait pe aprilie 29, 2008

Am ezitat mult inainte sa dam drumul postarii ce urmeaza. Agresivitatea si limbajul suburban sunt din pacate mult prea raspandite in spatiul virtual pentru a merita sa le mai acorzi atentie. Se schimba putin lucrurile atunci cand injuraturile si imprecatiile imunde vin de pe serverele apartinand Ministerului Justitiei. Se presupune ca acestea sunt folosite in interesul public, iar reteaua MJ este folosita doar pentru lucruri onorabile. Cu toate acestea, chiar si dupa ce am identificat calculatorul dupa care ni s-a transmis un mesaj grobian ca fiind din reteaua just.ro decisesem sa ignoram totusi mesajul. In ultimile zile am fost invadati de astfel de mesaje infecte, unele mult mai agresive si insotite de amenintari. Nu era deci nici o noutate. Ca angajatii Ministerului Justitiei se dedau la astfel de manevre a deconspirat nu de mult Cotidianul , intr-un articol de rama. Atunci, in mai putin de 2 ore au fost postate pe pagina ziarului nu mai putin de 22 de mesaje care intr-un fel sau altul il preaslaveau pe Chiuariu si-i ridiculiza pe Basescu si Macovei. Ca si atunci, mesajul este primit de pe unul din calculatoarele conectate la severul MJ, astfel cum rezulta clar de mai jos.


Verificand in continuare am costatatat cu stupoare ca persoana ascunsa in spatele calculatorului cu ip-ul 85.120.166.70 este o obisnuita a forumurilor si chiar daca a incercat sa mascheze acest lucru prin folosirea unor nickname-uri diferite a lasat destule urme. Mai mult, mesajele pe care le lasa pe diferite forumuri au in mod ciudat aceeasi arhitectura discursiva si aproape de fiecare data constituie atacuri la adresa presei. O alta ciudatenie este ca acest individ prefera site-urile ziarelor anonime de provincie (!!!), fie ca este vorba de Vaslui, Dolj sau Vrancea. In unele situatii este vorba despre pagini care nu au mai mult de 100 de vizitatori pe zi! Extrem de ciudat pentru un angajat care foloseste serverele MJ, poate doar daca nu cumva exact aceasta este sarcina lui de serviciu, de a intra pe site-uri locale mici, de a arunca informatii false si de a alimenta animozitatile locale, intr-o maniera care sa convina institutiei pe care o slujeste.

Nici nu ne miram ca este extrem de interesat de articolul nostru referitor la santajul exercitat de DNA impotriva celor din Vrancea, de vreme ce iata ca la 25.03.2008, la ora 10:09 trimite un mesaj pe forumul unui ziar din Focsani in care ii acuza direct pe judecatorii Neacsu si Duta, la situatia carora noi am facut referire.

Va lasam sa va delectati si cu alte mesaje, fara alte comentarii care sunt de prisos.

Reclame

Un răspuns to “Cum ne citesc angajatii MJ-ului”

  1. Eretix said

    Daca pe voi, care faceti parte din sistem, va trateaza atat de „elegant” si daca voi nu mai suportati coruptia si delasarea din propria voastra institutie, ce sa mai zicem noi?… Conform tipicului mioritic, parca vad ca blogul vostru nu va avea viata prea lunga. Nu de altceva, dar sunteti prea incisivi, prea incomozi, prea cinstiti. Daca macar 25% dintre magistrati ar fi ca voi…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: